0

Din shoppingbag

Din kundvagn är tom!

Kundservice

 

Betalsätt

Klarna Checkout

Provrummet/Pernilla Wahlgren Collection använder Klarna Checkout för privatkunder som handlar inom Sverige. Klarna Checkout presenterar i viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, t.ex. banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Checkout vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ som erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Checkout med en PIN-kod.
 
Tillgängliga betalsätt i Klarna Checkout är: Faktura 14 dagar, Konto/delbetalning, kortbetalning och direktbetalning via din bank.
 
För information om din betalning kontakta Klarna via klarna.com/kundservice.

Klarna faktura 14 dagar

Endast beställningar inom Sverige.
När du väljer att betala mot faktura är betalningsvillkoren 14 dagar och dessa hanteras av Klarna AB (fd. Kreditor Europe AB). En kreditupplysning sker på ditt personnummer.

OBS! vid försenad betalning påförs en påminnelseavgift på 60 kr som debiteras av vår samarbetspartner för fakturaservicen, Klarna AB (fd. Kreditor Europe AB). Om du råkat hinna få en påminnelsefaktura fast du har returnerat varor som av någon anledning inte hunnit bli behandlade och krediterade, meddela vår kundservice, så stryker vi påminnelseavgiften direkt.
 
Eventuella efterkrav hanteras av Klarna AB (fd. Kreditor Europe AB). Även en jämförelse mellan personnummer och din folkbokföringsadress görs för att säkerställa att personen verkligen är den han/hon utsäger sig för att vara. Det är därför viktigt att du fyller i alla dina adressuppgifter helt korrekt för att köpet skall kunna gå igenom. Läs gärna mer på www.klarna.se.

Klarna kontofaktura/delbetalning

Endast för beställningar inom Sverige.
Genom att välja betalsättet Delbetalning – Klarna kan du varje månad välja hur mycket du vill betala av på ditt belopp (lägst 50 kr) och kan alltid välja att betala av hela beloppet på en gång. Alla dina delbetalningsköp samlas på samma faktura. Betalning sker alltid den sista dagen i månaden, dvs. du kan alltid betala efter att du har fått din lön. Första betalningen sker i slutet av nästa månad! Årsränta 19,5%, aviavgift 29 kr. Läs kompletta villkor här.

Direktbetalning via din bank

Du loggar in via din bank och betalningen blir genomförd direkt. Inga extra avgifter tillkommer. Gäller Handelsbanken och Swedbank.

Kortbetalning/utlandet

Hos oss är det möjligt att betala med VISA och Mastercard. Pengarna dras från kundens konto vid köptillfället. Inga extra avgifter tillkommer utöver din totalsumma i shoppingbagen. Vi genomför transaktionen i samarbete med Dibs och Svenska Handelsbanken. Kortuppgifterna som överförs är krypterade. Provrummet.se lagrar inga kortnummer. När du betalar med kort hanteras betalningen av vår betalningspartner DIBS för att garantera en snabb och säker betalning, all information skickas krypterad via säkrade servrar (SSL). Betalväxeln (DIBS) uppfyller kraven för PCI-DSS.

När du väljer att betala med kort så behöver du ange kortnumret, kortets giltighetstid samt CVC koden som är de tre sista siffrorna på kortets baksida. 3D Secure är en teknik för att verifiera att den som handlar med ditt kort på Internet verkligen är du. I och med att 3D Secure verifierar dig som kortinnehavare så är risken mindre att ditt kort används i bedrägligt syfte. Tekniken innebär att din kortutgivare eller bank identifierar dig när du använder dig av ditt kort i samband med köp på Internet. Du anger ett personligt lösenord eller kod vid köptillfället som via krypterad kommunikation kontrolleras av kortföretaget via en särskild säkerhetsserver.

Paypal

Betala med ditt Paypal-konto. Inga extra avgifter tillkommer.

Leverans

Alla varor som finns i vår butik har vi på lager. Om du gör din beställning före kl. 15.00 så skickar vi ditt paket samma dag, såvida det inte är en helgdag.
 
Beroende på var du bor bör du ha ditt paket inom 1-2 vardagar efter din beställning. Om du har beställt flera plagg och paketet är skrymmande måste du hämta det på Postens utlämingsställe. Du får då en SMS-avisering om du lämnat ditt mobilnummer i kassan. Vill du att paketet skickas till en annan adress så kan du fylla i det i kassan (vid köp med faktura leverar vi endast till adressen där du är folkbokförd). Du får alltid ett mail från oss några minuter efter att du avslutat ditt köp som bekräftar din beställning.
 
Vid eventuell försening kontaktar vi dig om ny leveranstid. Vid försening har du utan kostnad alltid rätt att häva ditt köp.
 
Fraktfritt inom Sverige.
Fraktkostnaden till övriga länder i Norden är 69 SEK.
Fraktkostnaden till övriga världen är 400 SEK.
 
Vi skickar ditt paket med Posten Sverige AB. Om varan skadas eller kommer bort under transporten till kund är Provrummet/Pernilla Wahlgren Collection betalningsansvariga. Du måste dock meddela vår Kundservice inom 14 dagar. Om vara skadas eller kommer bort då du återsänder den är det du som kund som är betalningsansvarig. För paket som inte hämtas ut debiteras en avgift för outlöst paket på 129 kr. Det motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur.

Byten & Returer

ÖPPET KÖP 14 DAGAR

För dina köp gäller retur- och bytesrätt i 14 dagar. Under denna period kan du utan förpliktelser skicka tillbaka de varor du har mottagit. Du skall i så fall skicka tillbaka varorna oskadda, oanvända och med samtliga etiketter kvar i plagget. Underkläder bytes ej om dessa inte är i oförändrat skick och saknar etiketter. Transportkostnaden för returfrakten är 39 kr (inom Sverige) när du använder vår bifogade adresslapp och är densamma oavsett hur många varor du returnerar. Returfrakten debiteras du i efterskott vid returåterbetalningen. Du betalar vid en retur endast för de varor du behåller samt returavgiften (om du använder vår bifogade adresslapp) samt eventuell fakturaavgift. Har du returnerat hela din beställning betalar du endast returavgiften á 39 kr (om du använder vår bifogade adresslapp). Väljer du att inte använda vår bifogade adresslapp vi returen tillkommer ingen transportkostnad och din fakturaavgift krediteras vid en retur som innehåller hela beställningen. Om du får en felaktig eller felexpedierad vara står vi för fraktkostnaden. Du som kund har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer fram till oss.
 
Returnerar du från utlandet står du som kund för fraktkostnaden.
 
Provrummet/Pernilla Wahlgren Collection godkänner inte bytesorder, dvs byte från en vara till en annan. Gör istället en ny beställning. Byte till annan storlek eller färg är helt kostnadsfritt, inga extra avgifter tillkommer.
 

REKLAMATION

Har du mottagit en vara som visar sig vara felaktig? Meddela oss samt returnera varan inom 14 dagar. Maila kundservice@provrummet.se och uppge vad som är fel med produkten och om du vill ha en ny vara eller pengarna tillbaka. När vi har mottagit din retur/reklamation och kontrollerat varans skick, krediteras din faktura alternativt betalas köpesumman tillbaka till ditt konto inom 10 dagar.
 

RETURNERA

Om du vill byta eller skicka tillbaka varor för du så här:

  • Fyll i retursedeln som följde med i ditt paket.
  • Packa varorna i lämpligt emballage eller använd gärna påsen du fick dina varor i. Lägg i retursedeln i paketet och tejpa på adresslappen på utsidan av paketet.
  • Lämna paketet hos ditt postombud eller lägg på postlådan vid mindre försändelser.

När vi mottagit och godkänt din retur krediteras din faktura alternativt görs en återbetalning till ditt konto som du använde vid köptillfället.

Byte till annan storlek eller färg medför inga extra avgifter!
Observera att bytesorder godkänns ej. Dvs byte från en vara till en annan.

Byten, returer och reklamationer skickas till:
Provrummet AB
Box 266
501 13 Borås

Pernilla Wahlgren Collection

  • Betala säkert med ditt VISA-kort
  • Betala säkert med ditt Mastercard
  • Betala säkert med direktbetalning via Handelsbanken
  • Betala säkert med direktbetalning via Swedbank
  • Betala säkert via Paypal

© PROVRUMMET AB | ORG. NR. 556763-0669 | All rights reserved.